Na jarenlange ervaring als gediplomeerd allround beauty stylist en van daaruit mijn ontwikkelde liefde voor het kappers- en schoonheidsvak, heb ik eindelijk na 12 jaar mijn grote droom waar kunnen maken en mijn eigen salon geopend.

Mijn passie is mensen mooi en blij maken en met net dat beetje extra zorgen voor een hele beLEVING!!!

Oprechte interesse en eerlijkheid, de tijd nemen en het achterhalen van jullie wens/behoefte d.m.v. haar- huid en hoofdhuidanalyses en persoonlijke voorkeuren zijn voor mij belangrijke aspecten van waaruit ik werk.

beLEEF is méér dan alleen een kapsalon. Hoofdhuidmassages, make-up voor bruiloften en partijen, en vele andere luxe behandelingen zorgen voor meer variatie en luxe in een toch wel concurrerende markt.

De juiste behandeling met expertise, volgens de laatste trends met super producten die hun doel bereiken in een luxe, relaxte omgeving, zorgen ervoor dat men met een tevreden en ontspannen gevoel de salon verlaat.

That makes me happy!

Expertise staat voor kennis en kundigheid. Trainingen en workshops op het gebied van haar, make-up en beautytrends dragen bij aan het gewenste eindresultaat.

door Behandeling met Expertise in Luxe Ervaar je het Eindresultaat als Fijn.

Dat is beLEEF!